Dahlske Vid koulu

Projekti: Dahlske Vid koulu

Tyyppi: Koulutilat

Sijainti:  Norja

Arkkitehti: Arkitektkontoret Kvadrat + Myraker Arkitekter

 

Kattopinnan liittäminen osaksi sisutusta vapauttaa suunnittelijoiden käyttöön reilusti lisää pinta-alaa. Dahlsken toisen asteen oppilaitoksen kunnostamisesta vastaavat arkkitehdit ja suunnittelijat tekivät juuri niin: he maalasivat kattoon värikkäitä kuvioita, jota sopivat yhteen seinien ja rakennuksen julkisivun kanssa. Tämä oli mahdollista, koska kipsilevyt voidaan maalata yhä uudelleen, ilman että niiden akustiset ominaisuudet kärsivät. Plaza-katto asennettiin näyttävään T-kehikkoon, jolloin kehikosta tuli osa katon visuaalista ilmettä.

 

Vuosi: 2007

Aiheeseen liittyvät referenssit

Reference_thumb_PsychiatricHospital_FI_2027

Terveydenhuolto

Psykiatrinen sairaala

Miellyttävä visuaalinen ja akustinen ympäristö

Reference_thumb_RSSL_UK_2888

Toimistot

RSSL

Kattojen tiedettä

Reference_thumb_Pershore_UK_2000

Koulutilat

Pershore High School

Lujat akustiikkamateriaalit

Reference_thumb_Tagensbo_DK_2848

Koulutilat

Tagensbon koulu

Katot, joilla on oma identiteetti

Samankaltaiset tuotteet

Product_thumb_Plaza

Plaza

A/A+-reuna
Näkyvä järjestelmä