Kauppakeskus Akseli

Projekti: Kauppakeskus Akseli

Tyyppi: Liiketilat

Sijainti:  Suomi

Arkkitehti: Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen Oy and Schauman Arkkitehdit Oy

 

Kauppakeskuksen äänieristykseen käytettiin Visona-kattoja, jotka asennettiin kaksoiskehikkoon. Katon kiinnittämiseen ei tarvita lainkaan poikittaiskannattimia, jolloin rakenne korostaa kauppakeskuksen pitkien ostoskatujen virtaviivaisuutta.

 

Visona-kattolevyssä on soikea Tangent-rei’ityskuvio, joka toimii erinomaisena äänieristeenä ja luo kauppakeskukseen miellyttävän rauhallisen ilmapiirin. Vista-levyjä kannatteleva
kromattu tukikehikko on käytännöllinen, mutta se luo myös visuaalisen illuusion ilmassa leijuvasta katosta.

 

Vuosi: 2009

Aiheeseen liittyvät referenssit

Reference_thumb_RSSL_UK_2888

Toimistot

RSSL

Kattojen tiedettä

Reference_thumb_Nouvelles_FR

Toimistot

Cliniques Nantaises

Värien vuorovaikutus

Reference_thumb_de_Beure_FR

Liiketilat

Pharmacie de Beure

Katot sulautuvat sisustukseen

Reference_thumb_Adnec_UAE

Liiketilat

Adnec-messukeskus

Julkisivun ja sisätilojen yhtenäinen ilme

Samankaltaiset tuotteet

Product_thumb_Vista

Visona

E-reuna pituussuuntaan
B-reuna poikittaissuuntaan