Kista Kauppakeskus

Projekti: Kista Kauppakeskus

Tyyppi: Liiketilat

Sijainti: Tukholma, Ruotsi

Arkkitehti: Wester & Elsner

 

Pientaloalue Kista Gallerian pohjoispuolella on kasvanut viime vuosina merkittävästi, joten Gallerian omistajat päättivät rakentaa uuden, pohjoisen sisäänkäynnin palvelemaan pientaloalueen asukkaita. Tavoitteena oli luoda valoisa ja helposti lähestyttävä kohtaamisalue. Ratkaisu löytyi laajasta lasialueesta ja yksilöllisestä, pyramidin muotoisesta kattorakenteesta sisäänkäynnin kohdalla. Näyttävän pyramidirakenteen vastapainona akustinen alakattoratkaisu toimii neutraalina ja rauhoittavana kokonaisuutena.

Aiheeseen liittyvät referenssit

Reference_Wine&View_6

Vapaa-aika

Wine & View

Pohjoismaista designia erinomaisella akustiikalla varustettuna

Reference_thumb_Aludden_SE

Ravintolat

Aludden-ravintola

Loistava akustiikka ja yhdenmukainen ilme

Reference_thumb_Vendsyssel_DK_1942

Terveydenhuolto

Vendsysselin sairaala

Valoa, viihtyisyyttä ja kestäviä kattoja

Reference_thumb_Lorenskog_NO

Liiketilat

Lørenskog Kauppakeskus

Kauppakeskuksen yhtenäinen kattopinta

Samankaltaiset tuotteet

Product_thumb_Contur

Contur

D/D+-reuna
Piilotettu järjestelmä