Lørenskog Kauppakeskus

Projekti: Lørenskog Kauppakeskus

Tyyppi: Liiketilat

Sijainti:  Norja

Arkkitehti: Narud, Stokke og Wiig A/S

 

Norjalaiseen Lørenskogin kauppakeskukseen haluttiin täysin yhtenäinen kattopinta. Keskuksen vilkkaimmille alueille valittiin Stratopanel-katto, jonka satunnaisesti sijoitettu rei’itys sointuu kauppakäytävien eloisaan ilmapiiriin.

 

Rakennuksen rauhallisemmissa osissa käytettiin Solopanel-akustiikkakattoa, ja laipioiden päällystämiseen räätälöitiin erityinen ratkaisu. Solopanel-levyihin leikattiin V-aukot, jotta katosta tuli yhtenäinen myös laipioiden ympärillä. Näin ympäryksistä tuli huolitellut, eikä
rei’ityskuvioon tullut katkoksia.

 

Vuosi: 2008

Aiheeseen liittyvät referenssit

Reference_thumb_Tagensbo_DK_2848

Koulutilat

Tagensbon koulu

Katot, joilla on oma identiteetti

Reference_thumb_Slattang_SE

Koulutilat

Slättängin koulu

Tavoitteena oli luoda valoisia tiloja

Reference_thumb_Kauppakeskus_FI

Liiketilat

Kauppakeskus Akseli

Kromattu tukikehikko saa katon leijumaan

Reference_thumb_Nissens_DK

Toimistot

Nissens Kølerfabrik

Yhtenäinen akustiikkakatto luo rauhallisen vaikutelman

Samankaltaiset tuotteet

Product_thumb_Solopanel

Solopanel

Jatkuva rei’itys luo sulavan ja yhtenäisen ulkoasun

Product_thumb_Solopanel_wall

Solopanel seinä

Yhtenäiset rei'itykset, jotka antavat sulavan, monoliittisen vaikutelman

Product_thumb_Stratopanel

Stratopanel

Jatkuva rei’itys luo sulavan ja yhtenäisen ulkoasun

Product_thumb_Stratopanel_wall

Stratopanel seinä

Yhtenäiset rei'itykset, jotka antavat sulavan, monoliittisen vaikutelman