Cliniques Nantaises

Projekti: Cliniques Nantaises

Tyyppi: Toimistot

Sijainti:  Ranska (+Dom/Tom)

Arkkitehti: A.I.A. Architectes Ingenieurs Associes

 

Ranskan Nantesissa sijaitsevan Nouvelles Cliniquesin kokoushuoneen akustiikkaa parannettiin lattiamatoilla ja akustisilla Visona-kattolevyillä. Osaan kattolevyistä valittiin tuoleissa käytettäviä sävyjä, jolloin kattopinta saatiin vuorovaikutukseen huoneen sisustuksen kanssa.

 

Visona-kattolevyt asennettiin kaksoiskehikkoon, jolloin poikittaiskannattimia ei tarvita ja kattolevyjä ja valaisimia on tarvittaessa helppo siirtää. Jos huoneen sisustusta ja värimaailmaa päätetään tulevaisuudessa muuttaa, vihreät levyt on helppo vaihtaa uuteen sisustukseen sopiviin sävyihin.

Aiheeseen liittyvät referenssit

Reference_thumb_RSSL_UK_2888

Toimistot

RSSL

Kattojen tiedettä

Reference_thumb_Kauppakeskus_FI

Liiketilat

Kauppakeskus Akseli

Kromattu tukikehikko saa katon leijumaan

Reference_thumb_de_Beure_FR

Liiketilat

Pharmacie de Beure

Katot sulautuvat sisustukseen

Reference_thumb_Baccarat_FR

Liikuntilat

Baccaratin lukio

Vaikuttava kestävyys yhdistettynä orgaanisiin muotoihin

Samankaltaiset tuotteet

Product_thumb_Vista

Visona

E-reuna pituussuuntaan
B-reuna poikittaissuuntaan